CENSUUR EN ORGANISATIECRIMINALITEIT IN NEDERLAND

1997-2014+ Diepe minachting voor het structurele probleem in de Nederlandse rechtspraak te weten de weerzinwekkende partijdigheid voor de overheid.

Corruptie in Nederland
De rechtspraak in Nederland is NIET ONAFHANKELIJK maar ingesteld om burgers te naaien, uit te zuigen en uit te buiten in zaakjes van burgers tegen de overheid.
Praktijkvoorbeeld.
De Raad van Toezicht Gerechtsdeurwaarders is een CORRUPTE ORGANISATIE waar de griffier van de rechtbank Amsterdam de dienst uitmaakt. In de praktijk betekent dit dat klachten van burgers anderhalf jaar onbehandeld blijven liggen omdat de rechtspraak en deurwaarders een pot nat zijn en elkaar helpen om hun zakken te vullen met het geld van burgers die genaaid worden door rechtbanken en deurwaarders om burgers waar dat ook maar mogelijk is te terroriseren.

Deurwaarders worden ook steeds agressiever, een zo'n klootzak sloeg mijn mobieltje uit mijn handen toen ik wilde filmen wat dat soort aanricht bij gepensioneerde burgers. De corruptie van de Raad van Toezicht Gerechtsdeurwaarders wordt op onnavolgbare wijze zichtbaar door dit soort ernstige klachten van burgers tegen deurwaarders niet te behandelen.

Laat ik het hier wat anders en harder schrijven. De griffier van de rechtbank Amsterdam met zijn bijbaantje secretaris Raad van Toezicht Gerechtsdeurwaarders is gewoon een klootzak die de rechtspraak uitgetrapt moet worden om een begin te maken met een betere bescherming van burgers tegen agressieve deurwaarders.

J. Hop, Joubertstraat 24, 3851 DM Ermelo.

Stem TEGEN organisatiecriminaliteit bij de overheid! Stem VOOR Groep Hop. Dank u wel voor uw aandacht. J. Hop.

 

 

De Betere Krant van Ermelo

Nieuwsberichten uit het Ermelo, lees verder

 

 

551 Wie is de GRIFFIER van de rechtbank Amsterdam, van rechtswege secretaris, Kamer van Toezicht Gerechtsdeurwaarders te Amsterdam?

Vanaf 26 maart 2014 zijn niet alle ingediende klachten voor ontvangst bevestigd, in geen enkele klachtzaak vanaf 26 maart 2014 afschrift reacties deurwaarders ontvangen,in geen enkele klachtzaak vanaf 26 maart 2014 een oproep ontvangen maw vanaf 26 maart 2014 doet de GRIFFIER van de rechtbank Amsterdam helemaal niets en zit daar in Amsterdam zijn zakken te vullen met een peperduur (bij)baantje. Het lijkt de rechtbank Gelderland wel die liet ook ZES zaken tegen de gemeente Ermelo een jaar liggen maar wat voor KLOOTZAK zit daar in Amsterdam burgers te naaien door zaken tegen deurwaarders gewoon te laten liggen vraag ik me af? Kan de rechtspraak in Nederland als een terroristische organisatie worden aangemerkt door deurwaardersterreur tegen burgers af te dekken en klachtzaken te laten liggen zoals mijn klachtzaak tegen de deurwaarder die mijn peperdure Iphone uit mijn handen sloeg en een verbod vroeg en KREEG aan/van de politie om die opnamen van die agressieve deurwaarder op internet te publiceren. Wat voor klootzak is daar eigenlijk GRIFFIER bij de rechtbank Amsterdam met een bijbaantje secretaris Kamer van Toezicht Deurwaarders en is het niet slimmer de wet te wijzigen om een einde te maken aan dit soort walgelijke praktijken van de GRIFFIER van de rechtbank Amsterdam en dit bijbaantje af te pakken? Wie ben jij klootzak en wie geeft jou het recht burgers vanaf 26 maart 2014 te naaien die klagen tegen deurwaarders door ingediende klachtzaken tegen deurwaarders vanaf 26 maart 2014 te laten liggen? Ik heb jou wederom een overzicht toegestuurd maar jij reageert nergens op dus gaan we nu ook publiceren om je in beweging te krijgen en jou aan het werk te krijgen voor burgers die door jou genaaid omdat jij je werk niet doet en anders DONDER JE MAAR OP uit de rechtspraak met een beroepsverbod van een paar jaar om jouw soort KLOOTZAKKEN de rechtspraak uit te trappen om de rechtspraak veiliger

cc Parlement, misschien slim om over deze publicatie vragen aan de Minister te stellen?

 

 

551 Nadenken met Hop over de functie van GRIFFIER........... Waarom mogen burgers geen geluidsopnamen maken tijdens hoorzittingen bij rechtbanken om het werk van "griffiers" te kunnen controleren?


551 Wie is de GRIFFIER van de rechtbank Amsterdam?
101 Vanaf 26 maart 2014 zijn niet alle ingediende klachten voor ontvangst bevestigd, in geen enkele klachtzaak vanaf 26 maart 2014 afschrift reacties deurwaarders ontvangen,in geen enkele klachtzaak vanaf 26 maart 2014 een oproep ontvangen maw vanaf 26 maart 2014 doet de GRIFFIER van de rechtbank Amsterdam helemaal niets en zit daar in Amsterdam zijn zakken te vullen met een peperduur (bij)baantje. Het lijkt de rechtbank Gelderland wel die liet ook ZES zaken tegen de gemeente Ermelo een jaar liggen maar wat voor KLOOTZAK zit daar in Amsterdam burgers te naaien door zaken tegen deurwaarders gewoon te laten liggen vraag ik me af? Kan de rechtspraak in Nederland als een terroristische organisatie worden aangemerkt door deurwaardersterreur tegen burgers af te dekken en klachtzaken te laten liggen zoals mijn klachtzaak tegen de deurwaarder die mijn peperdure Iphone uit mijn handen sloeg en een verbod vroeg en KREEG aan/van de politie om die opnamen van die agressieve deurwaarder op internet te publiceren. Wat voor klootzak is daar eigenlijk GRIFFIER bij de rechtbank Amsterdam met een bijbaantje secretaris Kamer van Toezicht Deurwaarders en is het niet slimmer de wet te wijzigen om een einde te maken aan dit soort walgelijke praktijken van de GRIFFIER van de rechtbank Amsterdam en dit bijbaantje af te pakken? Wie ben jij klootzak en wie geeft jou het recht burgers vanaf 26 maart 2014 te naaien die klagen tegen deurwaarders door ingediende klachtzaken tegen deurwaarders vanaf 26 maart 2014 te laten liggen? Ik heb jou wederom een overzicht toegestuurd maar jij reageert nergens op dus gaan we nu ook publiceren om je in beweging te krijgen en jou aan het werk te krijgen voor burgers die door jou genaaid omdat jij je werk niet doet en anders DONDER JE MAAR OP uit de rechtspraak met een beroepsverbod van een paar jaar om jouw soort KLOOTZAKKEN de rechtspraak uit te trappen om de rechtspraak veiliger te maken voor het gewone volk.
partijdigheid Vervolgactie na 11 december 2014
458 Modelklacht tegen deurwaarder inzake onterecht beslag op auto die van iemand anders is
462 Modelklacht tegen deurwaarder inzake onterecht beslag op goederen die van iemand anders zijn
463 Modelklacht tegen deurwaarder inzake onterecht beslag op inboedel
479 Modelklacht tegen deurwaarder inzake onterecht beslag op vakantiegeld
492 Modelklacht tegen deurwaarder inzake onjuiste vaststelling beslagvrije voet
aangifte 2014 Aangifte tegen Hop na publicatie klacht tegen griffier gemeenteraad Lelystad
Maar een ding is snel duidelijk: "De FAIR bewaker die werkt in het gemeentehuis Lelystad sjoemelde in zijn dagrapport door de gebeurtenis NIET te vermelden!"
117 Klacht GEGROND! In 1997 hoorde de griffier de wet nog wel te kennen
7 Werk altijd procedureel en systematisch met bijgewerkte internetformulieren
263 Verzoek toezending afschrift proces-verbaal van de hoorzitting
384 Klacht naar President rechtbank over weigering afschrift proces-verbaal
435 Kent u het doel, de eisen, functie van het proces-verbaal? Klopt de feitelijke chronologische weergave in het proces-verbaal?
106 Informant Hop: Kinderrechter mevrouw R.A.J. Mees had veel geel gestreepte passages te verbergen, weigerde inzage dossier
363 Informant Hop: Reclame Code Commissie probeert vitale uitspraak Rijksmuseum Amsterdam "Moeders zijn beter geschikt om leuke dingen met kinderen te doen dan vaders" (dossiernummer 05.0149) te verzwijgen om klacht van Hop ongegrond te kunnen verklaren.
78 Informant Burhoven Jaspers. Rechtbank kan proces-verbaal hoorzitting Burhoven Jaspers niet vinden!
267 Het verdwenen strafdossier in de zaak Khan bij de rechtbank Amsterdam
587 Informant Leenders/Nienhuis: " Gaarne ontvangen wij PV hoorzitting zodat wij EXACT weten wat er op de hoorzitting is gezegd"
Griffier Strijd Hop om bijbaantjes van de raadsgriffier voor publicatie op internet
Waarom mogen burgers geen geluidsopnamen maken tijdens hoorzittingen bij rechtbanken om het werk van "griffiers" te kunnen controleren?
Kent u het doel, de eisen, functie van het proces-verbaal? Klopt de feitelijke chronologische weergave in het proces-verbaal?
proces-verbaal (PV) Heeft u een ondertekent proces-verbaal ontvangen van de hoorzitting?
Welke uitspraken ter zitting zijn verdraaid of weggelaten om toe te schrijven naar de gewenste conclusie?

top
Groep Hop
Startpagina procedureel weerwerk tegen jeugdzorg, RvdK en bij de kinderrechter
De website www.groephop.nl is het eigendom van verzetsstrijder, politicus, schrijver, journalist Dhr. J. Hop, Joubertstraat 24, 3851 DM Ermelo.
Plaats uitgave: Ermelo. Uitgever: Hop Ermelo. Disclaimer 2014 en vrijwaring. Op alle websites van Groep Hop is een 2014 disclaimer van toepassing. Procedures inzake publicatie van nieuwsfeiten, vrijheid van drukpers, belemmering vrijheid van meningsuiting, belemmering politieke activiteiten, gerechtvaardigde verdediging van Hop tegen improductieve bureaucratie en/of voor de overheid vrijwel altijd partijdige rechtspraak tegen politicus, schrijver, journalist Hop uitsluitend via de rechtbank Gelderland met gelijktijdig verzoek om beeld- en geluidsopnames te mogen maken van de complete hoorzitting t.b.v. publicatie op bovengenoemde websites. Door mijn website te raadplegen accepteert u mijn vrijwaring. Hop streeft ernaar, op een integere wijze, dat alle informatie op de websites correct is. Hop verleent ten aanzien van die informatie echter geen enkele garantie, noch kan Hop worden geacht een dergelijke garantie stilzwijgend te hebben verleend. Hop zal in geen geval aansprakelijk zijn voor schade van welke aard dan ook, waaronder directe, indirecte of gevolgschade, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik of betreden van deze website.