Slavernij in Nederland en het ondermijnen van de democratie door de overheid zelf

Gefabriceerd bewijs, succesvolle tegenwerking en de respectloze bejegening van overheidsdienaren jegens de gewone burgers.
Netwerk Ermelo
Actueel Activiteiten Hop ter verbetering van de rechtspraak voor burgers

 

 

Het was lachwekkend te lezen dat Meesje maatregelen eiste tegen Hop na publicatie Klop Klop!!!!!!!!

Het was lachwekkend te lezen dat Meesje maatregelen eiste tegen Hop na publicatie Klop Klop!!!!!!!! Meesje was natuurlijk wat minder blij en zij eiste maatregelen tegen deze internetpublicatie van Hop. Dit "rechtertje" kreeg nu te maken met een vader die voor de verandering een keer met venijn terugbeet en zij wist ondertussen natuurlijk ook dat zij bij alle advocatenkantoren over de publicatie van Klop klop!!! op internet werd uitgelachen. Op die advocatenkantoren wisten ze natuurlijk precies hoe vaders door Meesje met al haar handlangers bij de RvdK STELSELMATIG WERDEN GENAAID!

Tijdens inzage dossier bij het Gerechtshof Arnhem zag Hop de prints van zijn websites met het briefje van Meesje erbij. Jazeker ik kom er ook eerlijk voor uit. Ik moest er om glimlachen.

Het is immers belangrijk om niet zielig te doen maar flink terug te bijten naar het rechtersleger en de RvdK als je bij voorbaat al weet dat je toch wordt genaaid bijvoorbeeld met griffieformulieren waarop al stond voorgedrukt Voogdij: De moeder. (143) en de referteverklaring (302) die gebruikt werd door de rechtbank Zwolle. Zelf had Hop een prima vrouwelijke advocaat. Zij wilde niet in hoger beroep gaan en vertelde me dat ik als vader in de Nederlandse voor de vrouw partijdige rechtspraak absoluut kansloos was. In die tijd gaf zij mij een prima en eerlijk advies maar ik kon het niet geloven. Ik had nog nooit met de Nederlandse rechtspraak te maken gehad maar nu weet ik wel beter. Ik wens u veel leesplezier toe met Klop klop!!!!

 

 
Van harte gefeliciteerd "overheidsambtenaren" van de Raad voor de Kinderbescherming en "rechtbank Zutphen" met het behaalde resultaat verkregen met "gefabriceerd bewijs" en "succesvolle tegenwerking". Een rechterlijke beschikking "geen omgang meer tussen vader en zijn drie kinderen"

1995-2018. En weet je wat "SO BE IT!"