Disclaimer.

Uitsluitend de websites www.burojeugdzorg.nl/com/net/org en www.bureaujeugdzorg.nl/com/net/org zijn van J. Hop. Met andere websites heeft hij niets te maken! De door Hop op zijn sites aangeboden informatie is geen aanbod. Voor de juistheid en volledigheid van informatie op zijn sites kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hop kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Hop is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voorkomt uit het gebruik van deze site(s), dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze sites. Hop aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Hop aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Hop worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de sites van Hop.

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Hop omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze websites bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Door te klikken op een link van een van de hierboven genoemde websites gaat u akkoord met deze disclaimer.

 

 


www.bureaujeugdzorg.nl
www.burojeugdzorg.nl
Referenties
Disclaimer
Contact
Copyright 2018 J. Hop. Alle rechten voorbehouden.