CENSUUR EN ORGANISATIECRIMINALITEIT IN NEDERLAND ©

1997-2014+ Diepe minachting voor het structurele probleem in de Nederlandse rechtspraak te weten de weerzinwekkende partijdigheid voor de overheid.

Groep Hop wil de pensioengerechtigde leeftijd verlagen naar 60 jaar. Alle gemeente belastingen afschaffen. Improductieve bureaucratie aanpakken. Kinderbeschermingsmaatregelen na verzonnen verhalen is weerzinwekkende fraude. Ontvangen gelden dienen als heling te worden aangemerkt. Bekijk ons programma? Als u ook genaaid bent/wordt door voor de overheid steeds partijdige rechtspraak, gemeente, jeugdzorg, RvdK of UWV stel u verkiesbaar voor de verkiezingen gemeenteraad 2018. Praktijkvoorbeeld. Het jatten van de recreatiewoning van een 71+ jarige gehandicapte burger die VOOR 1996 zelf zijn recreatiewoning heeft (af)gebouwd en er voor 1996 ook woonde dat wordt door niemand ter discussie gesteld wordt door Hop als organisatiecriminaliteit gemeente Ermelo en zeer ernstige mishandeling van een gepensioneerde burger aangemerkt. Groep Hop is wel TEGEN de discriminatie van Nederlanders tov buitenlanders.

Stem TEGEN organisatiecriminaliteit bij de overheid! Stem VOOR Groep Hop. Dank u wel voor uw aandacht. J. Hop.

 

 

De Betere Krant van Ermelo

Nieuwsberichten uit het Ermelo, lees verder

 

Zicht op onderaannemers in de jeugdzorg


Gezocht namen bestuurders van stichtingen die verborgen zitten achter onderaannemers in de jeugdzorg?
Gezocht jaaromzet per stichting, aantal werknemers en aantal plaatsen voor kinderen dat ieder jaar gevuld moet worden?

Stichting Rentray (386)


Geselecteerde inschrijving Kamer van Koophandel
Naam:
Vestigingsadres:
Vestigingsplaats:
KvK-nummer:
Vestigingsnummer:
Soort Inschrijving:
Indien bovengenoemde namen juridisch niet kloppen informeer de redacteur onverwijld over de juridisch juiste gegevens!
Indien u op de website Censuur in Nederland websites van onderaannemers in de jeugdzorg tegen komt die nog niet in bovenstaand overzicht staan mail de redacteur het nummer en dan wordt die website onverwijld nagekeken en in overzicht opgenomen om het beeld zo snel mogelijk optimaal geactualiseerd te maken. J. Hop

 

 

Noodkreet VLINDER in gesprek met haar moeder op 8 augustus 2012 om 19:30 uur: "Mama ik wordt hier (Rentray Eefde) kapot gemaakt en krijg ook geen onderwijs!

 

(756) Reactie Inspectie jeugdzorg 13 september 2012: "Wij doen niets en verzamelen alleen cijfertjes voor de half jaarlijkse statistieken

Het resultaat van 6 jaar jeugdzorg/kinderrechter bemoeienis met onze dochter VLINDER: "Zij wordt vanaf 24 november 2011 ernstig mishandeld in de jeugdzorg kindergevangenis Rentray Eefde!" Zij heeft GEEN ONDERWIJS (op haar niveau te weten Atheneum onderwijs). Zij is inmiddels meermalig weglopen en blijft zich, na 6 jaar Gelderland jeugdzorg, verzetten tegen het weghalen bij haar ouders na verzonnen verhalen! Stichting Bureau Jeugdzorg Gelderland, RvdK en INTEELT kinderrechters zijn allemaal verantwoordelijk voor de vernietiging van onze dochter! Zij is bij ons weggehaald met verzonnen verhalen! De politie van de gemeente Lochem informeerde de vader van VLINDER grote zorgen te hebben over de behandeling van minderjarigen in jeugdzorg kindergevangenis Rentray omdat er steeds grotere aantallen kinderen blijven weglopen. Het zijn er inmiddels zoveel dat er niet meer actief naar kan worden gezocht. Ouders kunnen geen aangifte meer doen van vermissing van hun kind. Buitengewoon kwalijk is de rol van de Inspectie Jeugdzorg, een schijnvertoning, die weigert onderzoek te doen en NA DECENNIA ERNSTIG FALEN VAN DEZE INSPECTIE ook in 2012 alleen maar bezig is met het verwerken van statistische cijfers en het afpoeieren van klagende ouders om de kritiek op falende jeugdzorg en INTEELT kinderrechters af te blijven dekken. Je zal als kind maar in zo'n jeugdzorg kindergevangenis opgesloten zitten en deze industrie gaat al decennia op deze manier tegen ouders en hun kinderen te keer kennelijk met als enig doel om hun zakken te blijven met subsidie geld en andere geldstromen. Hoeveel geld wordt verdient aan een kind in een jeugdzorg kindergevangenis?

 

 

 

Waarom wordt een meisje "slachtoffer" van loverboys actief bij het Rietveld Lyceum Doetinchem opgesloten bij Stichting Rentray en lopen de daders nog vrij rond en gaan gewoon naar school bij het Rietveld Lyceum?

Jan Hop: "Hoeveel meisjes slachtoffer van loverboys worden jaarlijks opgesloten door de jeugdzorg in kindergevangenissen terwijl de daders gewoon los lopen?"

 

VOORWOORD MET ZICHT OP AMATEURS WERKZAAM VOOR DE JEUGDZORG IN GELDERLAND!

Klacht 18.
Beklaagden ten onrechte de ouders belast met het gezag niet tijdig en/of onjuist en/of onvolledig hebben geļnformeerd over:
18.1 Vanaf augustus 2006 tot december 2011, dus na VIJF JAAR ZOGENAAMDE JEUGDZORG HULPVERLENING heeft de Stichting bureau Jeugdzorg Gelderland
nog steeds geen zicht op de sociale ontwikkeling van A.. 18.2 De minderjarige heeft ten onrechte VIJF JAAR LANG MET "AMATEURS" TE MAKEN GEHAD!

18.3 Deze "AMATEURS" ten onrechte niet eerder aan de bel getrokken hebben dat het misging met de minderjarige.
18.4 Deze "AMATEURS" ten onrechte niet eerder maatregelen genomen hebben tegen de belagers van A.. 18.5
Deze "AMATEURS" ten onrechte het slachtoffer de minderjarige hebben laten opsluiten en de belagers vrijuit hebben laten gaan.
18.6 Deze "AMATEURS" ten onrechte een verkeerd signaal naar de samenleving sturen zodat de onderhavige situatie zich keer op keer zal herhalen
waarbij deze "AMATEURS" en (onderaannemers) in de jeugdzorg financieel voordeel kunnen blijven halen uit dit soort situaties.
Hoeveel minderjarigen zijn de afgelopen decennia door dit soort jeugdzorg "AMATEURS" opgesloten in gesloten jeugdzorg,
daders vrijuit laten gaan met rechtspraak die niet aan de kwaliteitseisen voor rechtspraak voldoet?

Klacht 19.
Beklaagden ten onrechte de ouders belast met het gezag niet tijdig en/of onjuist en/of onvolledig hebben geļnformeerd over:
19.1 Vanaf augustus 2006 tot december 2011, dus na VIJF JAAR ZOGENAAMDE JEUGDZORG HULPVERLENING heeft de Stichting bureau Jeugdzorg Gelderland nog steeds geen zicht op de cognitieve ontwikkeling van  A.. 19.2 De minderjarige heeft ten onrechte VIJF JAAR LANG MET "AMATEURS" TE MAKEN GEHAD!
19.3 Deze "AMATEURS" ten onrechte niet eerder aan de bel getrokken hebben dat het misging met de minderjarige.
19.4 Deze "AMATEURS" ten onrechte niet eerder maatregelen genomen hebben tegen de belagers van  A..
19.5 Deze "AMATEURS" ten onrechte het slachtoffer de minderjarige hebben laten opsluiten en de belagers vrijuit hebben laten gaan.
19.6 Deze "AMATEURS" ten onrechte een verkeerd signaal naar de samenleving sturen zodat de onderhavige situatie zich keer op keer zal herhalen waarbij deze "AMATEURS" en (onderaannemers) in de jeugdzorg financieel voordeel kunnen blijven halen uit dit soort situaties.
Hoeveel minderjarigen zijn de afgelopen decennia door dit soort jeugdzorg "AMATEURS" opgesloten in gesloten jeugdzorg, daders vrijuit laten gaan met rechtspraak die niet aan de kwaliteitseisen voor rechtspraak voldoet?

Klacht 20.
Beklaagden ten onrechte de ouders belast met het gezag niet tijdig en/of onjuist en/of onvolledig hebben geļnformeerd over:
20.1 Vanaf augustus 2006 tot december 2011, dus na VIJF JAAR ZOGENAAMDE JEUGDZORG HULPVERLENING heeft de Stichting bureau Jeugdzorg Gelderland nog steeds geen zicht op de seksuele ontwikkeling van  A.. 20.1 Vanaf augustus 2006 tot december 2011, dus na VIJF JAAR ZOGENAAMDE JEUGDZORG HULPVERLENING heeft de Stichting bureau Jeugdzorg Gelderland nog steeds geen zicht op de cognitieve ontwikkeling van  A.. 20.2 De minderjarige heeft ten onrechte VIJF JAAR LANG MET "AMATEURS" TE MAKEN GEHAD!
20.3 Deze "AMATEURS" ten onrechte niet eerder aan de bel getrokken hebben dat het misging met de minderjarige.
20.4 Deze "AMATEURS" ten onrechte niet eerder maatregelen genomen hebben tegen de belagers van  A..
20.5 Deze "AMATEURS" ten onrechte het slachtoffer de minderjarige hebben laten opsluiten en de belagers vrijuit hebben laten gaan.
20.6 Deze "AMATEURS" ten onrechte een verkeerd signaal naar de samenleving sturen zodat de onderhavige situatie zich keer op keer zal herhalen waarbij deze "AMATEURS" en (onderaannemers) in de jeugdzorg financieel voordeel kunnen blijven halen uit dit soort situaties.
Hoeveel minderjarigen zijn de afgelopen decennia door dit soort jeugdzorg "AMATEURS" opgesloten in gesloten jeugdzorg, daders vrijuit laten gaan met rechtspraak die niet aan de kwaliteitseisen voor rechtspraak voldoet?

WAARSCHUWING VAN J. Hop! De klachtzaak en verweerschrift zijn ingediend voor de hoorzitting kinderrechter met als grondslag eenzijdige SBJG minimale informatie. Op de hoorzitting kinderrechter werden aanklachten van SBJG tegen de minderjarige A./NL/Hop (inzake publicaties over de zaak op internet) door de minderjarige A. zelf naar de categorie "verzonnen (jeugdzorg) verhalen" verwezen. Waarop SBJG gelijk reageerde dat de situatie in/rondom Rietveld Lyceum en Kindertehuis Blanco Zelhem voor de minderjarige uitermate onveilig was en dat de politie in Doetinchem met een enorm onderzoek bezig was naar "loverboypraktijken" en de situatie in/rondom het Rietveld Lyceum Doetinchem. Samenvatting waarschuwing: In de onderstaande klachtzaak (kan)/is sprake (zijn) van verzonnen (jeugdzorg)verhalen.

Als er geen "loverboys" uit Doetinchem, te weten leerlingen van het Rietveld Lyceum worden opgepakt ook geen leerlingen van het Rietveld Lyceum voor "loverboypraktijken" worden veroordeeld dan is er in de onderhavige zaak sprake van kinderbeschermingsmaatregelen na verzonnen verhalen en dat is FRAUDE en dienen alle ontvangen jeugdzorg (KOSTEN KINDERGEVANGENIS VOOR A.) gelden als HELING te worden aangemerkt. Waarom lopen de DADERS "loverboys", te weten leerlingen van het Rietveld Lyceum, nog vrij rond en gaan gewoon naar school op het Rietveld Lyceum en wordt hun slachtoffer A. in een KINDERGEVANGENIS opgesloten?

Represaille maatregelen en zaken met opzet laten escaleren van/door Stichting Bureau Jeugdzorg Gelderland en de betrokken kinderrechter tegen de minderjarige A. en haar ouders lijken een logischer verklaring voor het opsluiten van A. om het verzet van de ouders en hun dochter A. tegen vijf jaar ernstig falende Gelderland Jeugdzorg kost wat kost te gaan breken.

Het bovenstaande klemt des te meer omdat de betrokken kinderrechter Waal van Wessem de minderjarige A. eerder al verlenging OTS en UHP gaf, vervolgens de ouders van A. heeft ontzet uit het gezag (niet uitvoerbaar bij voorraad) en nu haar gram kan halen door de minderjarige A. op te sluiten in een KINDERGEVANGENIS als representatief voorbeeld hoe jeugdzorg zaakjes worden verdeeld (79)

Het vrolijke meisje VLINDER bekend van Cel 12 blijft (gezins)voogd ook in 2011 op hoorzitting kinderrechter "verzonnen verhalen" corrigeren, was te zien was in TV uitzending Omroep Gelderland en zit na 5 jaar Gelderland jeugdzorg(represailles) nu in een KINDERGEVANGENIS

 

 

 

 

Waarom wordt een meisje "slachtoffer" van loverboys actief bij het Rietveld Lyceum Doetinchem opgesloten bij Stichting Rentray en lopen de daders nog vrij rond en gaan gewoon naar school bij het Rietveld Lyceum?

J. Hop: "Hoeveel meisjes slachtoffer van loverboys worden jaarlijks opgesloten door de jeugdzorg in kindergevangenissen terwijl de daders gewoon los lopen?"

Zicht op exploitatie van uw kinderen door jeugdzorg


Ouders volg het jeugdzorg geld in uw zaak? Dien Wob verzoeken in en vraag jaarverslagen op!
082 Exploitatie kinderen! Ouders volg het jeugdzorg geld in uw zaak?
071 Exploitatie kinderen! Ouders dien een verzoek in hoeveel geld verborgen zit achter ieder indicatiebesluit in uw zaak
867 Exploitatie kinderen! VLINDER zat opgesloten in een kamertje van een paar vierkante meter zonder raam
132 Exploitatie kinderen! Inkomsten en arbeidsvoorwaarden voor jeugdbeschermer met eindejaarsuitkering vast deel 5,15% resultaatafhankelijk deel 3,15%.
(s41052011) Exploitatie kinderen! Jeugdzorg in Nederland is niet kindgericht maar gericht op SCHAALVERGROTING!

 

 

(505) Zicht op onderaannemers in de jeugdzorg


Gezocht namen bestuurders van stichtingen die verborgen zitten achter onderaannemers in de jeugdzorg?
Gezocht jaaromzet per stichting, aantal werknemers en aantal plaatsen voor kinderen dat ieder jaar gevuld moet worden?
Vitree, check juridisch juiste naam (521)
Stichting Blanco (088)
Stichting de Combinatie (722)
Stichting Gereformeerde Jeugdhulphulpverlening (sgj41025318)
Stichting de Hoenderloo Groep (310)
Stichting Stichting Joseph (s41076982)
Stichting Leger des Heils Welzijn en Gezondheidszorg (s41208154)
Stichting Lindenhout (s41052011)
Stichting Pactum (460)
Stichting Rentray (386)
Stichting Tender (120)
Stichting William Schrikker Groep (swsg44200840)
 

CHECK ONDERSTAANDE NAMEN!
Stichting Trias Jeugdhulp Adios Holanda Adoptievoorzieningen Almata Jeugdzorg Plus Altra Avenier Cardea Jeugdzorg Cluster Collegio BV Combinatie Jeugdzorg CWZW Gelderland CWZW Noord CWZW Overijssel De Bascule De Boei De Kern De Lindenhorst De Rading De Werkwijzer De Zuidwester Elker Entréa FCB FlexusJeugdplein Goodwillwerk Leger des Heils regio Den Haag Het Poortje Horizon HVO - Querido Jarabee Jeugd Zorgvragers Limburg Joods Welzijn JSO Juvent K2, Brabants Kennisctr. Jeugd Kabouterhuis Kindercentrum Olivo Kinderpostzegels Nederland Kinderzorg Zwolle Klaverblad Zeeland Kompaan en De Bocht Leger des Heils Jeugdzorg & Reclassering Leger des Heils Midden-Nederland Lijn5 Maashorst Mutsaersstichting Nationaal Fonds Kinderhulp Nederlands Jeugdinstituut Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen OCK het Spalier Oosterpoort P.M.Z. Boerderijen Pactum Parlan Partoer POC Drenthe Prokino Reinaerde Rivas Zorggroep Rubicon Jeugdzorg Service.JZ SOVEE Spectrum Spirit! Stek Jeugdhulp STHL Stichting Eigen Kracht Centrale Stichting Jade Stichting Jeugdformaat Stichting Jeugdhulp Friesland Stichting OGH Stichting Teylingereind Stichting Timon Stichting Triade Stichting Welzijn Lelystad Stimulans Welzijn SWS Welzijn TeleTrust Tender Tiskidz Topaze BV Trajectum TriviumLindenhof Voor School Welzijn Meppel Westerveld Welzijn Tubbergen Welzijn West Z-Vlaanderen Welzijnsonderneming Divers XONAR Yorneo Zandbergen Jeugd & Opvoedhulp Zorgbelang Fryslān Zorgbelang Gelderland Indien bovengenoemde namen juridisch niet kloppen informeer de redacteur onverwijld over de juridisch juiste gegevens! Indien u op de website Censuur in Nederland websites van onderaannemers in de jeugdzorg tegen komt die nog niet in bovenstaand overzicht staan mail de redacteur het nummer en dan wordt die website onverwijld nagekeken en in overzicht opgenomen om het beeld zo snel mogelijk optimaal geactualiseerd te maken. J. Hop

top
Censuur in Nederland ©
Stem Groep Hop in 2014
Politicus/redacteur/auteur: J. Hop, Joubertstraat 24, 3851 DM Ermelo. Plaats uitgave: Ermelo. Uitgever: J. Hop Ermelo.
Disclaimer 2013 en vrijwaring. Op alle websites Censuur in Nederland en Groep Hop is een "2013 disclaimer" van toepassing. Procedures inzake belemmering vrijheid van meningsuiting tegen politicus/redacteur/auteur J. Hop Ermelo uitsluitend via rechtbank Zutphen met gelijktijdig verzoek om beeld- en geluidsopnames te mogen maken van de complete hoorzitting t.b.v. publicatie op internet en/of andere media. Door mijn website te raadplegen accepteert u mijn vrijwaring. J. Hop streeft ernaar dat alle informatie op deze website correct is. J. Hop verleent ten aanzien van die informatie echter geen enkele garantie, noch kan J. Hop worden geacht een dergelijke garantie stilzwijgend te hebben verleend. J. Hop zal in geen geval aansprakelijk zijn voor schade van welke aard dan ook, waaronder directe, indirecte of gevolgschade, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik of betreden van deze website.